Vrouwsportief wil dames die buitensporten met elkaar connecten in een landelijk en internationaal netwerk. Hiervoor zijn we bezig met een innovatietraject georganiseerd door 4GconnectNL (KPN, Sanoma en Makerlab) Na het volgen van een aantal webinars en live sessies worden de 4 beste concepten uitgekozen voor een vervolgend bootcamp. Deze willen we graag winnen. Wil jij ons helpen?

We hebben actieve vrouwen nodig die mee willen denken en feedback willen geven.

Ben jij een dame die buitensport of wil gaan buitensporten, houdt van gadgets en leuke mobiele apps ter ondersteuning van het sporten, vind je het leuk om mee te denken met onze nieuwe producten en mogelijkheden? Dan hebben we jou dringend nodig. Mail ons op info@vrouwsportief.nl met vermelding van innovatie.

Buitensporten is ideaal voor actieve vrouwen omdat het flexibel in je weekschema is in te passen. Wel is alleen sporten soms saai en kan het moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven. Door het netwerk van vrouwsportief willen we mogelijk maken dat jij gemotiveerd wordt door contacten met andere vrouwen met dezelfde interesse voor buitensport.

We zoeken coaches die zich willen aansluiten met het netwerk. Naast een sportcoach kunnen dames ook een buddy tussen de dames zoeken. Met behulp van apps zijn elkaars sportresultaten te zien en te stimuleren. Leuk is het om  als je op andere locaties bent, aan te sluiten bij andere sportgroepjes of als je in het buitenland bent bv hard te lopen met een local. Dus dames connect en laat zien waar je sport en en ontvang gasten in je eigen sportgroep.

Goedkoper dan een sportschool, flexibeler dan een sportclub, goed voor je sociale en zakelijk netwerk.

Doe jij mee?

Meldt je aan om mee te sporten en / of mee te denken bij info@vrouwsportief.nl

Doe je niet mee? Deel  dit bericht dan door zodat we voldoende vrouwen bereiken die mee willen. Dank je.

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account