Inmiddels ben ik alweer bezig met de voorbereidingen op de Bike-Motion Benelux.

Deze is van 16 t/m 19 oktober in de jaarbeurs in Utrecht. 5 jaar geleden was ik de enige bikefitter op de bike-motion beurs. De laatste 3 jaar is er een speciaal Bikefitplein. Dit jaar is er ook een podium waar lezingen gegeven worden. Het is voor mij het leukste evenement van het jaar. Voor mij geen kijken naar de nieuwe spulletjes. Maar mensen spreken, informeren en helpen. En het allerleukste is het als mensen langskomen die ik al eens geholpen heb. Van iedere fietser een blije fietser maken, daar gaat het mij om!

Wil jij weten of je wel goed zit? Heb je bepaalde ongemakken of klachten?

Speciaal voor jou, als lid van Vrouwsportief.nl, bied ik je de mogelijkheid om een korte proefsessie te doen tijdens de bikemotion. In ongeveer 20 minuten krijg je van mij advies over verbetering van je houding. Je krijgt de kans om plaats te nemen op de pasfiets. Je krijgt uitleg over de rol van materialen (stuur, zadel, pedalen). Uiteraard zullen omstanders meekijken met mijn werk. Durf je het aan? Meld je dan aan. Deze proefsessie is gratis.

Neem je fietskleding en schoenen mee, en als het kan ook je racefiets.

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account