De elfvoudig Nederlands kampioene veldrijden organiseert samen met NTFU Fietsvrouwen en wielervereniging WSC Zeeland op 6 september de Daphny van den Brand Classic.

Deze tweede editie is wederom exclusief voor vrouwen. Er zijn drie afstanden: 75 of 95 km door oostelijk Noord-Brabant, Limburg en Gelderland en speciaal voor beginnende toersters is er ook een tocht van 45 km opgenomen. Daphny rijdt zelf de langste afstand.

Na de tocht is er gelegenheid om onder het genot van een relaxt muziekje iets te drinken of te eten en na te praten. Er wordt een loterij georganiseerd waar alle deelneemsters kans maken op leuke prijzen die iets met fietsen te maken hebben. Bij de stand van Pink Ribbon zijn leuke roze artikelen te koop.

Uitreiking Specialized fiets

Als alle dames gefinisht zijn, overhandigt Daphny een racefiets aan de winnares die dit seizoen de meeste damestochten uit de NTFU kalender heeft gereden. Deze racefiets komt voort uit een actie die is opgezet met Specialized, de hoofdsponsor van NTFU Fietsvrouwen.

Pink Ribbon

Bij inschrijving is er mogelijkheid om te doneren aan Stichting Pink Ribbon; een laagdrempelige manier om bij te dragen aan onderzoek naar borstkanker! Er kunnen ook sponsoracties aangemaakt worden op PinkRibbon.nl: http://acties.pinkribbon.nl/Projecten/f4c40e4b-3a6f-43eb-a309-d1b6cb7b361a/

Adres en starttijden

Start en finish zijn bij camping ‘De Heische Tip’, Straatsven 4 te Zeeland (NB). Vlak bij de startlocatie is voldoende parkeergelegenheid. Inschrijven kan voor de 75 en 95 km ter plaatse van 8.00 uur tot 9.30 uur,voorinschrijven kan hier 

De start van de 45 km is tussen 9.30 en 11.00 uur. Voor deze afstand is voorinschrijven verplicht.

Voor alle afstanden bedraagt het inschrijfgeld € 5,- waarbij NTFU leden € 1 korting krijgen.

 

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account