In april dit jaar was de eerste mogelijkheid om samen met Annemiek van Vleuten te fietsen. Er is een nieuwe kans.

Twee leuke dagen georganiseerd in Dwingeloo, Drenthe met een mogelijkheid om te overnachten in Hotel Wessling . Deze dagen zijn zo succesvol geweest dat er opnieuw twee dagen worden georganiseerd. In de volgende uitgave van het tijdschrift FIETS vind je een reportage van de twee dagen in april. Hieronder kun je meer lezen. Voor direct aanmelden of voor contact met Hotel Wesseling volg deze link

Wil je vrouwsportief ondersteunen geef ons dan eens een like op facebook. We kunnen het goed gebruiken om meer activiteiten te ontwikkelen

Al jaren zit ik met mijn ploeg tijdens de Ronde van Drenthe in Hotel Wesseling in Dwingeloo. Ieder jaar terugkomen in hetzelfde hotel is prettig voor een renner. Hotel Wessling is een van de hotels waar je ieder jaar een beetje ‘thuiskomt’: fijne kamers, goed eten en ieder jaar weer worden we gastvrij ontvangen door de Mark Bergmans, de eigenaar van het hotel. Op de dag voor de wereldbeker laat hij ons altijd zien hoe mooi Drenthe is, wanneer hij met onze ploeg gaat losfietsen. Op de fiets ontstaan vaak de leukste gesprekken. Dit voorjaar was ik nog een keer te gast in zijn hotel met Marianne. Al fietsend vertelde ik Mark over mijn motivatie om mensen te laten ervaren hoe leuk fietsen is en dat ik zat te denken om daar eens wat mee te gaan doen in de vorm van trainingen organiseren. Een van mijn ‘nevendoelen’ van mijn profbestaan is dat ik zoveel mogelijk open wil zijn in mijn leven als profwielrenner. Ik merk dat veel mensen geïnteresseerd zijn en bij mij geeft het voldoening om anderen deelgenoot te maken van hoe ik train en leef als topsporter. Al fietsend en filosoferend kwamen we beiden tot de conclusie dat we dit wel eens heel leuk samen zouden kunnen gaan opzetten! Lijkt het jou leuk om eens een dag als professioneel wielrenner te leven? Schrijf je dan via de link  Het aantal plaatsen is beperkt, omdat we de persoonlijke aandacht voor iedereen willen garanderen, dus wees er snel bij!

Het programma.  

Wij ontvangen u aan het eind van de middag en maakt u kennis met Annemiek van Vleuten en de andere deelnemers. Na het diner krijgt u een introductie door Annemiek over hoe zij zich ontwikkeld heeft tot topsporter en op welke manier zij leeft voor het wielrennen. Tijdens een interactieve avond krijgt u o.a. informatie over hoe zij traint en eet in voorbereiding op belangrijke wedstrijden. Deze avond is slechts de warming-up… De volgende dag gaat de “koers” pas echt beginnen en met de de kennis van de presentatie kiest u zorgvuldig  uw eigen sportontbijt …. en gaat  u uzelf bevoorraden met eten en drank voor tijdens de ochtendtraining. Vervolgens is er een duurtraining van ongeveer 85 km door het schitterende Drenthe, waarbij wij u verschillende trainingsvormen laten zien en laten  wij u voelen hoe het is om over de keistroken te rijden die ook in het parcours van de Ronde van Drenthe zijn opgenomen. Nadat iedereen is opgefrist van de ochtendtraining gaan we samen lunchen om de voorraden weer aan te vullen. Immers, voor een wielrenner is herstel tijdens een koersdag heel belangrijk! Vervolgens vertrekken we voor de middagtraining waarin wat meer wedstrijdelementen zijn opgenomen. We gaan oefenen met ‘koersen’ en zullen ook een tijdrit rijden. Na afloop is er gelegenheid om te douchen en om onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen  uit wisselen en gezellig samen de dag af te sluiten.

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar “hoe het is om een dag als professioneel wielrenner te leven?”. Je hoeft daarvoor zeker niet hard te kunnen fietsen, maar we verwachten wel dat je zonder problemen 80-90 km. in een groep kunt fietsen. Uiteraard brengt ieder zijn in prima staat zijnde racefiets mee. Het trainingsprogramma is zo samengesteld dat iedereen zich tijdens de oefeningen op zijn eigen niveau kan uitleven; zowel ervaren als minder ervaren fietsers en zowel mannen als vrouwen! Tussendoor rijden we rustig zodat er ook voldoende tijd is om aan Annemiek vragen te stellen en tips te krijgen. Ben jij dus in jouw ogen een fervente fietser? Wil je een doel bereiken of wil je weten ‘waar je staat’, dan is deze dag een uitgelezen kans om dit met een actieve renster te beleven. Het arrangement houdt in: * aankomst * een welkomstdrankje en een 3-gangen diner * presentatie door Annemiek met oa. informatie over  trainen en sportvoeding * overnachting in een luxe hotelkamer, ontbijtbuffet en uitgebreide sportlunch op maandag * sportvoeding voor tijdens training * begeleiding met een auto tijdens training * ochtend– en middagtraining * afsluiting om circa 18.00 uur met een drankje en hapje met persoonlijke aandacht en tips Met sportieve groet, Annemiek en Mark Niet inbegrepen: fiets, reis en annulerings-verzekering, overige maaltijden en dranken. Het aantal deelnemers is maximaal 25 personen. Uw reserveringsaanvraag is pas definitief na bevestiging door het hotel. N.B. U kunt het arrangement verlengen met een extra overnachting.

Aanmelden

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account