Hey lieve sportieveling!

Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Heb je de eerste stappen voor je wandeldoel al genomen, de fitnessschool al bezocht of de eerste kilometers al gerend?

Het is deze maand de perfecte tijd om op zoek te gaan naar koopjes om je sportieve voornemens uit te voeren. In verschillende winkels en supermarkten (bijvoorbeeld de Lidl en de Dirx) hebben ze sportkleding en -atributen voor weinig geld in de rekken liggen. Dus je hoeft niet lang op zoek naar een nieuwe sportbroek of gewichtjes, zo wordt de drempel weer wat lager om te gaan sporten (of heb ik nu juist je favoriete smoesje om niet te gaan sporten ondermijnd? 😉 ).

Ik heb voor dit jaar ook weer een aantal sportdoelen voor mezelf gesteld. Ik ben er nooit zo heel bewust mee bezig, die doelen ontstaan vanzelf. Vooral uit enthousiasme en vaak samen met vriendinnen. Dit jaar wil ik weer de Nijmegen Vierdaagse uitlopen met een aantal vriendinnen (hopelijk komen ze door de loting!) en ga ik ook een poging doen de Kennedymars uit te lopen (HELP 80 kilometer!). Daarnaast wil ik honderd burpees binnen een mooie tijd kunnen doen (maximaal 10 minuten) en train ik voor chin ups en uiteindelijk pull ups. Dus ik ben aan het einde van dit jaar breed geschouderd en ik heb drie keer zo dikke kuiten 🙂 Wil je me helpen met trainen en wandel je bijvoorbeeld graag een keer mee? Laat het me weten!

Wil je meer weten over de burpees challenge kijk dan eens op de volgende websites:

keep-calm-and-do-a-pull-up-1

De uitvoer van mijn goede voornemens werd dit weekend even wat lastig gemaakt. Ik maakte een beweging met mijn knie waarvoor een knie niet bedoeld is. Dus ik loop (hobbelen is misschien een beter woord) mezelf nu een beetje te vervelen, omdat ik niet heel hard kan sporten. Maar gelukkig heb ik afgelopen week dus nieuwe sportspeeltjes aangeschaft. Ik ben daar zo blij mee! Dus ik ben gisteren en vanochtend in de weer geweest met mijn nieuwe elastieken en pull up bar. Dus ik heb mijn arm-, rug- en schouderspieren getraind; een goed begin voor de chin ups. Mijn favoriete uitspraak helpt me om verder na te denken: Make muscles, no excuses!

Mijn nieuwe sportspeeltjes!

Mijn nieuwe sportspeeltjes

 

En nu nog wat huiswerk voor jou!

Ik ben benieuwd naar jouw goede voornemens. Welke doelen heb jij voor jezelf gesteld? Verder ben ik benieuwd wat jij graag in mijn blogs zou willen lezen in 2015. Wat wil je van mij weten? Waar moet ik nog zeker eens over schrijven? Welke uitdaging moet ik volgens jou aangaan (misschien wel samen met jou)?

Geef je reacties hieronder of op Facebook. Vind ik leuk! 🙂

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account