Dip (de; m; meervoud: dips)

  • dipsaus
  • inzinking, dieptepunt
  • geestelijke inzinking van korte duur

Al enige tijd heb ik niets van me laten horen, ik kan wel spreken van een dip!

Soms komt er van alles op je pad wat je niet had voorzien. Je hebt het in één keer zo druk, dat je niet weet waar je de tijd vandaan moet halen. En dan ook nog eens de spreekwoordelijke ‘schrijversblok’. De schrijver is in dat geval gedeeltelijk afhankelijk van factoren die niet onder zijn controle vallen, wat soms leidt tot een (tijdelijk) verlies van inspiratie. Dat laatste overkwam mij zeker, ik wist even niet meer waar ik het over moest hebben en waar ik de tijd vandaan moest halen. Ze zeggen wel eens ‘van uitstel komt afstel’ en zo ben je enkele maanden verder voordat er weer een blog verschijnt.

Toch ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nog heel veel te vertellen heb over mijn passie Sportpsychologie.

Nu nog voor mezelf de juiste balans vinden en alles goed plannen. De juiste balans vinden leek me dan ook een goed onderwerp om de volgende keer mee te beginnen. Hoe zorg je ervoor dat je ondanks de stress en drukte ontspannen blijft? Als sportpsycholoog leer je een sporter ontspanningstechnieken aan, maar soms vergeet je jezelf. De ontspanningstechnieken zijn net zo goed te gebruiken in het dagelijks leven. In mijn volgende blog zal ik in gaan op enkele ontspanningstechnieken zodat jullie weer aan de slag kunnen gaan!

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account