Op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle?
Kom naar de Nationale GezondheidsBeurs. (1,50 bestelkosten) + 50% korting op de kaart

Let op de kaarten zijn bijna op, dus reageer snel.

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 5, 6, 7 of 8 februari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht, met 35.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur; Body & Mind en eHealth & Technologie. Tas met goodies voor elke bezoeker. We starten elke dag met een spetterende, muzikale energizer als opening!
Meet & Greet met motiverende sprekers als Vivian Reijs, Radmilo Soda, Dr. Frank, Dennis van der Geest en monnik Geshe Ngawang Zopa (leerling Dalai Lama). Sfeervolle paviljoens, actieve workshops, smakelijke proeverijen, de nieuwste trends en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Interactieve demonstraties en advies. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Leer koken (en daarna culinair genieten) van topkoks in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst zoals Google Glass en Garmin Connect. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Het gezondste dagje uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

Openingstijden

De GezondheidsBeurs is van 5 t/m 8 februari dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Adres
De Nationale GezondheidsBeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht:

Jaarbeursplein 6; 3521 Al Utrecht

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief of als je al abonnee bent vul hieronder het formulier in en je ontvangt een kortingscode voor de gezondheidsbeurs.

Naam

Woonplaats

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Meld je op tijd aan want we sturen je de code handmatig dus het kan even duren voordat je deze ontvangt.

Op = OP

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account