17-18-19 oktober was het BikeMotion beurs in Utrecht. De fietsbeurs van de Benelux! Tijdens de Ladiesnight op vrijdag 17 oktober is een geweldig programma gelanceerd: #WEOWNYELLOW
Ons doel? Zoveel mogelijk dames op de fiets krijgen en volgend jaar op 12 juli 2015 (een week na de start van de Tour de France) veroveren wij Utrecht met zoveel mogelijk dames op de fiets! We hopen op minimaal 5000!

we own yellow  michelle vrouwsportief_n

In aanloop naar het programma worden diverse activiteiten georganiseerd, zoveel voor de beginnende fietser, de gezelligheidsfietser of juist de dames die gaan voor de sportieve uitdagingen. Je zal zeker aansluiting vinden bij een van de initiatieven.

Op vrijdag en zaterdag heb ik samen met heel veel andere dames mijn steentje kunnen bijdragen door zoveel mogelijk dames op de beurs enthousiast te maken voor het programma #WEOWNYELLOW.

Niemand minder dan Marianne Vos en Marit Huisman (ex-prof wielrenster en runt nu sportmanagementbureau Zeloo) hebben dit programma opgezet. Maar ook toppers als Ellen van Dijk, Roxanne Kneteman, Marijn de Vries en Loes Gunnewijk zijn hierbij betrokken.

marianne vos bikemotion 2014_n

Met o.a. deze toppers, heel veel andere fietsende dames en een handjevol heren vond vrijdagavond de Secret Twitter Ride plaats ter promotie van het progamma. Met versierde fietsen en zoveel mogelijk geel hebben wij in een groep van ongeveer 60 personen een rondje dwars over de beurs gereden en vervolgens met politiebegeleiding door Utrecht rondgereden.

bikemotion fietstocht michelle en marianne vos vrouwsportief_n

Dat we opvielen was zeker! Vele mensen keken ons verbaast na, begonnen spontaan te klappen en deelden berichten op Social Media. Missie geslaagd!

Nieuwsgierig? Kijk op www.weownyellow.com en laat je e-mailadres achter!

vrouwen wielrennen bikemotion_n

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account