Even kort voorstellen:

mijn naam is Michelle. Ik woon in Waalwijk en ben (net) 30 geworden. Eind 2010 ben ik begonnen met wielrennen om met een familieteam aan Alpe d’HuZes mee te doen. Mijn nichtje was ziek en wilde op deze manier toch iets kunnen betekenen. Uiteindelijk heb ik 3 jaar aan dit evenement meegedaan. Tijdens het evenement en door het van dichtbij meemaken van die rotziekte heb ik gezien hoe belangrijk het is om gezond te zijn en hier iedere dag van te genieten. Iedere keer als ik op mijn fiets geniet ik ook echt! Mijn fiets brengt me op plaatsen waar ik vooraf nooit zou komen en besef ik me telkens weer dat ik blij mag zijn dat ik dit kan!

In 2013 heb ik de ultieme 6 beklimmingen van de Alpe d’Huez gehaald en miste daarna de prikkel van een uitdaging. Ondanks dat ik niet om een leuke reden ben begonnen gaan fietsen, ben ik toch blij dat deze sport op mijn pad is gekomen.

Inmiddels geef ik met veel plezier spinninglessen bij een sportschool in de buurt en probeer zo diverse andere uitdagingen aan te gaan om zo de motivatie in de trainingen te hebben. Pijn hebben en afzien hoort erbij en nog steeds geïnspireerd door Alpe d’HuZes besef ik me ook dat ik een keus heb, anderen hebben dit niet… Voor mij is opgeven geen optie!

Komend weekend kan je mijn blog wielrennen lezen over de uitdaging die ik in mijn vakantie ben aangegaan.

Je kan mijn blog liken op facebook 🙂

 

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account