Hallo allemaal,

Over twee weken is het zover! De Nijmegen Vierdaagse! Het is zo spannend!!!

Zo dat is moest er even uit. šŸ™‚

Je kunt wel raden dat ik nog hard aan het trainen ben. Een paar weken geleden liep ik samen met een vriendin veertig kilometer tijdens de Falcon Walk in Arnhem. Deze wandeltocht is georganiseerd door de luchtmobiele brigade. Dat klinkt best stoer toch? En wandelen met stoere militairen laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Dus samen gingen we op weg om de omgeving rondom Schaarsbergen en Arnhem. te verkennen. Het was een mooie, afwisselende tocht. De route liep door bos, over hei, door parken en door woonwijken. Onderweg was er genoeg te zien. We hebben tijdens deze tocht ook kunnen oefenen op heuvels op en af lopen. Dat schijnt handig te zijn voor de derde dag van de Vierdaagse. Dan is namelijk de zevenheuvelen weg in Groesbeek, die ligt aan het einde van de route van die dag en dat schijnt nog een behoorlijke uitdaging te zijn voor de inmiddels wat vermoeide wandelaar. De Falcon Walk was in ieder geval de moeite waard. Het is zeker een aanrader om volgend jaar nog eens aan mee te doen! Wie doet er mee?

 

Naast al dat wandelen heb ik nog een mooie racefiets aan de muur hangen die ook af en toe naar buiten mag. En gelukkig was daar laatst de perfecte mogelijkheid voor die geen vrouw mag missen: de Leontiens Ladies Ride in Raalte! Samen met een vriendin reden we een rondje van 65 kilometer rond Raalte. Het was echt een super gezelligeĀ dag! Niet zo raar natuurlijk met al die enthousiaste dames op de fiets. Tijdens de route waren er vier pauzes, daar kon je genieten van lekkere hapjes, enthousiast publiek en muziek. Er waren leuke dingen te doen tijdens de pauzes. De eerste pauze was heel gaaf, waarbij je door een hemelpoort fietste met allemaal rook er om heen en waarbij je ā€œengeltjesā€ tegen kwam om mee te high-fiven. Bij de laatste pauze mochten we ons uitleven op een roze rally-auto met watervaste stiften. Uiteindelijk bleek dat we sneller fietsten dan de organisatie had gepland. We kwamen al binnen voordat de omroeper en fotograaf klaar stonden bij de finish. Dus toen wij sprintend en staand op de trappers de laatste meters naar de finish aflegden,Ā kregen we applaus van een publiek van drie mensen achter de dranghekken. En is er dus ook helaas geen prachtige actiefoto van de finish die ik met jullie kan delen op deze blog.

Vrijdag 4 juli wil ik vijftig km lopen. Mijn wandelmaatje van die dag zit met een opgezwollen enkel thuis op de bank. Dus, wie heeft er tijd en durft er een stukje met me mee te lopen?

Tot de volgende keer!

Kim

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright Ā© Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account