Wat een geluk hadden we weer vandaag. Voor de 5e en laatste keer liepen we het Dinkelpad en alweer hadden we geweldig mooi weer!

Ik moest nog denken aan de eerste keer. Alles brulde de grond uit omdat het lente was en vandaag zag je aan de kleuren, paddenstoelen en heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel eikels dat de herfst al aan het inzetten is.

We moesten even wat heen en weer rijden tussen begin en eindpunt om ons vervoer goed te regelen. Achteraf bleek dat we het weggetje niet eens in hadden mogen rijden. Gek toch dat je dat zo over het hoofd kunt zien bij het inspannend zoeken naar de weg!

De wandeling begon vanmorgen aan een pad langs de grens bij Nordhorn. We gingen al snel van het pad af de Bergvennen in (een natuurgebied bij Brecklenkamp).

Nazomeren 7 Dinkelpad vrouwsportief

In het najaar zie je ’s morgens , als je een beetje op tijd bent en de zon schijnt, van die mooie spinnenwebben. Ik vind het ongelooflijk hoe snel zo’n web geweven wordt en hoe sterk dit is. (Daarom geniet ik er gewoon maar van)

Na een tijd gewandeld over verschillende paden en wegen kwamen we bij de Rammelbeek en moesten noodgedwongen afdalen naar het lager gelegen gedeelte langs de beek. We konden nl. niet verder, maar dat moest wel volgens het Dinkelpad. Dus Lisette haar lange kousen maar weer aan.

nazomeren Dinkelpad vrouwsportief 3

Na een aantal km wachtte ons een mooie uitspanning, waar we heerlijk koffie hebben gedronken en ijs gegeten. Na een gezellige pauze voerde de route verder langs het omleidingskanaal.

nazomeren 6 Dinkelpad vrouwsportief

Na een paar km. kwamen we in Denekamp. Vrij snel daarna, bij de watermolen van Singraven, zijn we neergestreken op het terras aan het water en hebben we met een voldaan gevoel het Dinkelpad afgesloten.

Prachtig mooi was het!

Volgend jaar weer een pad? Dat lijkt me wel heel leuk!

Ps like ons eens op Facebook zodat ook anderen deze blog kunnen lezen. Dank je!

 

Heb je zin om eerder mee te wandelen?

Dan kan je je aanmelden bij een van de wandelingen (zie rechts van de site ) van wandelgroep Twente, de eerst volgende wandeling is de tweede zaterdag in november.

Of meld je aan voor twee andere wandelgroepen in de Achterhoek en Twente. Even het artikel wel doorlezen.

Nazomeren Dinkelpad 5 vrouwsportief

Nazomeren Dinkelpad 8 vrouwsportief

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account