Stemmen kun je via deze link

Stichting Nightskate Twente organiseert de wekelijkse Nightskate in Hengelo en omgeving. Om 20.00 uur verzamelen de inline-skaters en skeeleraaars zich op het stationsplein in Hengelo. Gezamenlijk wordt dan een tocht geskeelerd van 18 tot zo’n 25 kilometer. Deze skatetochten is er voor iedereen. Jong en oud, arm of rijk. Iedereen kan 10x mee op onze tochten.

De vrijwilligers van de Nightskate zijn toppers die op een proffesioneel niveau de begeleiding van de tocht op zich nemen. Zij skaten naar voren om de wegen verkeersvrij te maken, en blijven op de kruisingen staan tot een ieder is gepasseerd. En wanneer iedereen is gepasseerd dan sluiten ze weer achteraan om opnieuw langs de groep naar voren te rijden voor een volgende rit naar voren. Daarnaast worden ook de bezemwagen en de EHBO door vrijwilligers bemand.

De hele organisatie bestaat uit vrijwilligers die op een absoluut professioneel nivau hun taken uitvoeren. Met enorm veel routine, verkeersinzicht en kennis van de wetgeving weten onze mensen een uniek evenement neer te zetten. Waar wekelijks een kleine 100 mensen plezier aan beleven. De Nightskate is, en blijft een evenement dat voor iedereen gratis is en waar je in de pauze ook nog voor niets een verfrissend flesje water krijgt. Dat de Nightskate echt door zijn vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt blijkt ook wel uit het feit dat de Nightskate zonder sponsoren bestaat. Ook hier komen de vrijwilligers om de hoek kijken.

Tijdens andere evenementen (b.v. Marathon of Military Boekelo) wordt ook een beroep gedaan op de expertise van de verkeersregelaars van de Nightskate. Een eventuele vrijwilligersvergoeding die daar wordt verkregen komt dan weer ten goede aan de Nightskate. De stichting bekostigt hieruit al haar benodigheden. Zoals: verzekeringen, vergunningen, portofoons, verkeersvesten.

Het mag duidelijk zijn dat Nigtskate Twente onmogelijk kan bestaan zonder al haar vrijwilligers!

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account