Samen buitensporten, een netwerk voor actieve vrouwen die buitensporten.

Wij willen vrouwen motiveren voor het buiten sporten, het volhouden en vooral genieten van sporten.

Samen sporten, motiveert, brengt vriendschappen, geluk en kwaliteit in je leven. Door samen te gaan is sporten veel makkelijker vol te houden. Daarom hebben we een website ontworpen waar je makkelijk met elkaar in contact komt en kunt afspreken om samen te sporten.

Over ons.

Deze website is ontstaan uit hobby voor het maken van een website en de hobby voor het buitensporten.We zijn dus geen professionele organisatie maar  het initiatief is van een vrijwilliger die twee hobbies bij elkaar laat komen. Daarnaast zijn een aantal vrijwilligers die meehelpen met blogs schrijven, met hun geweldige inbreng de website tot leven te brengen. De meeste van ons hebben een andere baan hiernaast.

Heb jij ook zin om mee te bloggen of op een andere manier mee te helpen stuur ons dan een berichtje info@vrouwsportief.nl

We vragen begrip als je mail niet direct beantwoord wordt. Soms komen we even niet aan onze hobbies toe.

We hopen dat jullie veel afspraken plaatsen en lol beleven aan deze site. Ook zou het mooi zijn als we sportevents kunnen promoten en wie weet worden we ooit in de toekomst nog een echte organisatie.

Waarom een abonnement en niet alles gratis?

Ondanks dat we met vrijwilligers deze website hebben opgezet lukt het niet om dit zonder kosten te doen. Het abonnementsgeld wordt ook gebruikt om meer opties te ontwerpen en aan te bieden.

We zijn erg nieuwsgierig of jij deze website zo leuk en bruikbaar vindt dat je je opgeeft als abonnee. Voor ons is dit een mogelijkheid om te testen of we op de goede weg zitten of misschien moeten besluiten het anders te doen.

Dus, vind je het leuk om te doen geef je dan ook op voor een abonnement dan gaan we door met ontwikkelen. Heb je opmerkingen of suggesties laat het ons vooral weten. We zijn erg nieuwsgierig hoe we het nog beter kunnen neerzetten voor jou.

 

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account