Tussen Enschede en Münster ligt een fantastich racefietsgebied. Veel rijders uit Twente en de Achterhoek kennen het gebied goed en waarderen het zeer. Met recht wordt gesproken over een fietsparadijs.

Dit jaar wordt voor de eerste keer deze tocht georganiseerd. Hoe leuk zou het zijn om samen te sporten en deel te nemen met een groep dames. Ieder op eigen niveau. Door je gratis aan te melden bij de activiteit JPM Vrouwsportief kun je elkaar ontmoeten bij het evenement en met elkaar kennis maken. Daarnaast zul je je nog bij het evenement zelf moeten aanmelden.

Speciaal voor Nederlanders, wordt in het Münsterland een unieke uitdagende rit georganiseerd.

Er zijn 3 afstanden, 95, 123 en 149 km, met resp. 1174, 1417 en 1772 hoogtemeters. We rijden over veilige en rustige wegen. De start is tussen 08.00 en 10.00 uur. Onderweg zijn 3 verzorgingsposten op mooie plekken en met nuttige faciliteiten, waaronder EHBO en technische service. Op de plaats van aankomst is gezelligheid, eten en drinken. Informatie over parkeren en douchen volgt in augustus.

Een deel van de tocht gaat door de Baumberge, start en aankomst zijn in Horstmar, aan de voet van de Schöppingerberg.

Liefhebbers van uitdagende toertochten doen er goed aan om 31 augustus alvast in hun agenda te zetten. Het belooft een bijzondere rit te worden.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account