Vrij skeeleren zonder verkeershinder.

Elke woensdagavond kan je op de skeelerbaan in Hengelo vrij skeeleren. Wel ben je verplicht een helm te dragen.

Dus wil je eens proberen of skeeleren iets is of heb je zin om eens ongestoord baantjes te trekken dan kan je naar de skeelerbaan gaan. Geen entree  en aanmelden is ook niet nodig.

Dames hebben jullie zin om samen te gaan. Meld je dan aan bij de activiteit skeeleren op woensdagavond om met elkaar af te spreken. Tijd 19.30-20.30

Zie hieronder de links per datum. Als de datum voorbij is werkt de link niet meer dus we hebben de laatse datum gelinkt.

Woensdagavond

Wil je wel eens een skeelerevenement zien dan kun je op dezelfde baan naar:

 

Free-wheel cup Oost.

Op woensdag 20 augustus om 20.00 uur wordt op Combibaan Hengelo een wedstrijd van de Free-Wheel Inline Cup Oost verreden en iedereen vanaf 16 jaar kan mee doen.

De Free-Wheelcompetitie is een skeelercompetitie en bevat een 13 tal wedstrijden op zowel combibanen als ook op wegparcoursen in Oost-Nederland. Het skeelerevenement doet voor de eerste keer Combibaan Hengelo aan en wordt daar door de Hengelose IJsclub georganiseerd.

Ook recreanten die zich willen meten met de wedstrijdrijders zijn van harte welkom om aan de wedstrijd mee te doen. Slogan van de Free-Wheelcup is: “Ga de uitdaging aan”, waarmee ze  aangeven dat de wedstrijd voor iedereen (vanaf 16 jaar) op skeelers toegankelijk is. Op de site van de Free-Wheelcompetitie staat hoe je kan aanmelden met of zonder licentie en het aanvragen van een transponder.

Jullie kunnen natuurlijk ook als toeschouwer naar Combibaan Hengelo komen om te genieten van het inline-skaten. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden met snelheden die oplopen tot tot boven de 40 km/uur. De toegang is gratis en de kantine van de Hengelose IJsclub zal open zijn.

Informatie over de Free-Wheelinline Cup oost is te vinden via de website:http://www.free-wheelinlinecupoost.nl/cms/

 

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account