Voor sportorganisaties zijn de volgende mogelijkheden: 

Vermelding van training, clinic en evenement + deelneemsters kunnen zich direct aanmelding bij jou. Beheren vanaf de voorkant van onze website.

  • Voor een niet commerciële activiteit  > gratis bij het zelf plaatsen op onze site en het zelf beheren. We vragen wel een tegenprestatie in de vorm van links op jouw website en vermelding in je nieuwsbrief tegenover elke link , vermelding op onze site.
  • Voor een commerciële activiteit  tot 5 aanmeldingen > Probeer gratis uit. De eerste 5 deelneemsters die zich aanmelden zijn gratis. Je kan je sportevent zelf plaatsen en beheren van de voorkant. Wel vragen we een tegenprestatie in de vorm van  links op jouw  website en vermelden  in je nieuwsbrief tegenover elke link, vermelding op onze site. Je kan ingeven dat je niet meer dan 5 aanmeldingen wilt ontvangen.
  • Voor een commerciële activiteit  vanaf 5 aanmeldingen > We vragen een bijdrage op no cure no pay en een kleine bijdrage afhankelijk van de instelkosten. Je kan ons een email (info@vrouwsportief.nl) sturen met je gegevens en welke activiteiten je wilt plaatsen. We zullen je vervolgens een opgave doen wat je kosten worden voor het verkrijgen van nieuwe deelneemsters. Ook is het mogelijk een eigen sportgroep op te zetten, je eigen formulieren te gebruiken.

Aanbiedingen voor onze leden kunt je plaatsen in onze nieuwsbrief.

Afhankelijk van de aanbieding wordt deze meestal gratis geplaatst, soms tegen een vergoeding.

Adverteren,  vanaf 100,–

Klik hier voor meer info hoe je zelf je sportevent kan plaatsen

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account