Uurtje in mijn buurtje wandelen?

Super makkelijk, gezellig, verfrissend, zo kom je de winter makkelijk door. Ik wandel al  jaren met mijn vriendin op een vast moment in de week een blokje om. Omdat we samen afspreken en niet willen afzeggen, zijn we beide wel te trots voor, lopen we dus altijd. Niet dat ik elke week zin heb. Wel weet ik van te voren dat ik achteraf zeg “oh heerlijk, gezellig en blij dat ik gegaan ben” . Omdat we afspreken gaan we elke week. Een uurtje heb je zo gedaan en ondertussen ben je weer heerlijk bijgekletst.

s’ Winters doen we een vast rondje door de wijk.  Onder het kletsen door af en toe lekker in de woonkamers kijken. Zomers pakken we ook een rondje door het park of buiten om de natuur in. Je kan het met elkaar invullen.

We zijn zelf zo enthousiast dat het idee ontstond om ook hier op de website een “uurtje in mijn buurtje wandelen” te plaatsen.

Doe jij mee? Sluit bij een groep aan of begin bij een nieuw punt. Vertelt wat je startpunt is, hoe laat je wilt vertrekken en op welke dag je wekelijks gaat wandelen. We hanteren twee leeftijdsgroepen: jonger dan 35 jaar en ouder dan 35 jaar.

Wij maken dan een sportgroep UBU (uurtje in mijn buurtje) aan op onze website. Nu kunnen andere dames zich aanmelden en wandel je samen een uurtje in omgeving. Elke week snel opgeven of je wel of niet meegaat. Heel makkelijk.

Lekker, dat uurtje buiten. Zelfs in de winter een aanrader. Ook kan je kijken of er al een groep in jouw buurt is gestart.

We beginnen in oktober dus laat van je horen dat je meedoet. Hier kan je aanmelden voor een gratis abonnement Hiermee kan je met 1 groep meewandelen.

Na het aanmelden kun je jezelf toevoegen bij een van de sportgroepen, zie link ” uurtje m buurtje Slangenbeek”  of “uurtje m buurtje Hof Espelo”

Wil je een nieuwe startplaats mail dan naar mailen info@vrouwsportief.nl. Vermeld dan waar je wilt starten, hoe laat en welk leeftijdsgroep van toepassing is.

Omdat het een nieuwe activiteit is kunnen we je hulp goed gebruiken. Like en deel vooral op social media of mail het door aan je vriendinnen.

Groepen die starten of gestart zijn:

Uurtje in mijn buurtje wandelen:

  • Hof Espelo, Enshede, 35+        woensdagmiddag
  • Slangenbeek, Hengelo 35+       donderdagavond

 

 

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account