Salland is prachtig, beleef het zelf en kom wandelen! Een stevige wandeling over de Holterberg? Lekker uitwaaien in het afwisselende waterlandschap langs de IJssel? Dwars door de historische Hanzestad Deventer en pittoreske dorpen zoals Raalte, Olst en Wijhe wandelen? Met het Wandelnetwerk Salland ontdekt u de mooiste plekken van de regio!

Het Wandelnetwerk Salland bestaat uit 46 startpunten met infopanelen, 140 gemarkeerde wandelroutes en 735 kilometer aan wandelpaden. Door het uitgekiende systeem van bewegwijzering combineert het wandelnetwerk honderden gemarkeerde wandelpaden. Er kan een ommetje van enkele kilometers gewandeld worden, maar ook de geoefende wandelaar komt volop aan zijn trekken. Bij elk startpunt staat een infopaneel met daarop de wandelroutes en informatie over de directe omgeving. Iedere route heeft een eigen kleur en lengte. Langs de route zijn routepalen met gekleurde pijlen. Onderweg kan op elk keuzepunt worden overgestapt op een andere kleur of route. Aan de hand van de Wandelkaart Salland  kan de wandelaar via de keuzepuntpalen een eigen route samenstellen.

Begin goed voorbereid aan uw tocht! Op de Wandelkaart Salland staat een compleet overzicht van de startpunten, alle routes, praktische informatie, interessante bezienswaardigheden, streekinformatie en tips. De wandelkaart kost € 5,95 en is verkrijgbaar bij de Sallandse VVV’s, de Toeristische Informatiepunten, grotere boekhandels, diverse recreatiebedrijven en via de webwinkel op www.sallandwandelland.nl.

Het Wandelnetwerk Salland is aangelegd door Recreatiegemeenschap Salland. Hierin participeren de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Naast de bijdrage van de drie gemeenten heeft ook de provincie Overijssel financieel haar bijdrage geleverd.

Maak kennis met Salland Wandelland op www.sallandwandelland.nl! Hier vindt u o.a. een overzicht van de startpunten, de mobiele wandelwebsite, leuke wandelacties en nog veel meer!

 

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account