Mijn naam is Jolanda. Ik ben aan buitensporten begonnen op een leeftijd van 42. Mijn zoon vroeg me om een keer mee te gaan met mountainbiken. Dit was super leuk en het enthousiasme voor buitensporten begon te ontstaan. Tegelijk merkte ik ook dat ik niet het tempo kon bijhouden van mijn zoon en dat ik iets meer tijd nodig had om mijn angst voor het afdalen van heuveltjes te overwinnen.  Jolanda op de foto skeeleren voor de swolsche courant

Kortom met de heren meegaan was geen optie voor me. Waar waren de vrouwen? Niet tussen mijn vriendinnen. Het idee van Vrouwsportief ontstond. Dames bij elkaar te brengen die zin hadden om buiten te sporten, nieuwe sporten te ontdekken en vriendinnen te maken met sportieve activiteiten. Het leuke is dat het kan samengaan. Lekker sportief bezig zijn en gezelligheid. De eerste activiteit was een mtb clinic, zie de foto hieronder. Een maand later volgenden de skeeler clinics.

Inmiddels organiseer ik niet zelf meer maar hoop ik met deze site vrouwen en sportorganisatoren bij elkaar te brengen, zo dat er veel ruimte is voor dames om sportmaatjes te vinden. Dames kunnen hun eigen sportactiviteit vermelden en open stellen voor andere dames om mee te gaan of zich aanmelden bij anderen. Zo krijg je sportgroepjes en kun je sportmaatjes zoeken door eerst eens samen af te spreken en samen te sporten.

De andere mogelijkheid is om samen naar een sportevent te gaan waarvoor je je hier kan aanmelden. Dus sportorganisatoren, laat je event zien hier op de site. Je kan zelf je event op deze site zetten.

Als laatste hebben vrouwen de mogelijkheid hun eigen blog met tips te plaatsen. Doe jij mee? Met jouw blog kun je anderen motiveren en je motiveert direct jezelf. Een mooi stok achter de deur om ook je eigen sporten makkelijk vol te houden. De blogs worden goed gelezen, dus dames laat je zien in een blog en laat anderen van jouw sportmomenten meegenieten!

 

mountainbikeclinic vrouwsportief 2005

Het is een site voor vrouwen door vrouwen dus bloggers,  suggesties, opmerkingen en aanbevelingen zijn van harte welkom.

Heel veel plezier!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account