Wandeling Twentse Boerin

De Twentse Boerin houdt van wandelen en heeft vele wandelroutes uitgezet vanaf haar boerderij.

Deze wandelroutes zijn door vele journalisten gelopen en gepubliceerd in o.a. Trouw, de Telegraaf, Algemeen Dagblad

Deze wandelroutes kunt u gratis downloaden vanaf de website: http://www.twentseboerin.nl en dagelijks starten vanaf de Twentse Boerin.

Hou jij van wandelen, maar niet alleen?

De Twentse Boerin organiseert op dinsdag 10 november om 10.00 uur voor de eerste keer “wandelen met de Twentse Boerin” voor vrouwen. Gezellig kletsen, en ontspannen genieten van de omgeving en even niet bereikbaar zijn. Dat is volledige ontspanning en dat is heerlijk. Dus geen mobile telefoons mee op de tocht en alleen aandacht voor jezelf en elkaar en het boerenlandschap.

De wandelroute gaat door de bossen van de Herikerberg, langs grafheuvels over de Hulpe, door Napoleonspaadje en weer terug naar de boerderij van de Twentse Boerin. De route gaat voor 75% over onverharde wegen en is 8 kilometer, wandeltempo 4,5 kilometer per uur. Onderweg treft u geen horeca, dus eten & drinken meenemen voor onderweg.

De volgende ‘wandelen met de Twentse Boerin” is op dinsdag 8 december om 10.00 uur voor vrouwen.

De deelname is gratis en voor eigen risico.

De groep bestaat uit maximaal 20 personen en aanmelden kan tot de dag van te voren tot 17.00 uur. Heeft u zich aangemeld en mocht u om welke reden dan niet komen, dan even laten weten, zodat wij niet onnodig op u wachten.

In het Rustpunt kunt u gebruik maken van een kop koffie, thee, chocolademelk, kop soep. Het is zelfbediening en de financiële bijdrage deponeert u in de koffiekan.

Als je meewandelt is het leuk je ook op te geven voor de wandelgroep. In deze groep kun je vriendinnen met elkaar worden, elkaar mail sturen en op het forum je berichten plaatsen voor b.v. samen rijden.

 

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account