Nu heb je de mogelijkheid om je sportdoelen en je motivatie te ondersteunen met de hulp van Marit Brouwer van Mental Building. 

Marit is bijna afgestudeerd sportpsychologe en kan je tegen een kleine vergoeding op weg helpen om nu goed je sport op gang te krijgen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. De vragenlijst is gratis. Gun jezelf dit stukje extra aandacht of geef je op voor een leuke sportgroep met twee keer een coaching van Marit. Heb je zelf geen zin of tijd, geef je vriendin, zus, moeder, collega dit als origineel kado.

 

Wat kun je doen?

Gratis vragenlijst om je te helpen met doelen stellen.

Vul hieronder het formulier in en ontvang gratis de vragenlijst waarmee je zelf aan de slag kan om je eigen doelen in kaart te brengen.

Online begeleiding

Mental Building op afstand maar toch dichtbij.

Tarief 15,00 euro voor 1 individuele feedback per mail.

Je vindt sporten leuk en wil je graag gemotiveerd blijven? Je hebt de vragenlijst doelen stellen ingevuld maar je wilt graag feedback op de gestelde doelen? Dan is online begeleiding de ideale optie voor jou! Via de email kun je jouw vragen en de beantwoorde vragenlijst insturen. Jouw vragen en de gestelde doelen worden door mij bekeken en middels de mail ontvang je feedback! Vervolgens kun je zelfstandig aan de slag met jouw gestelde doelen. De voordelen van online begeleiding op een rij:

  • Snel en eenvoudig
  • Persoonlijke feedback op afstand
  • Online vragen stellen per email
  • De kennis van een specialist tegen een laag tarief

Small Group Training

Tarief 2o,00 groepssessies over doelen stellen/motivatie

Alleen is maar alleen, samen kom je verder! Dat is de achterliggende gedachte van de Small Group Training. Small Group Training is een programma bestaande uit 2 groep sessies gericht op het stellen van doelen. Door doelen te stellen kun je jezelf motiveren en blijf je gemotiveerd om te sporten. In de sessies leren we meer over hoe doelen stellen jouw kan helpen bij het sporten. Daarnaast bekijken we welke doelen bij jouw eigen sportsituatie zouden passen. Doordat je in een klein groepje werkt, minimaal 5 en maximaal 10 personen, kun je ervaringen delen en kennis uitwisselen.

De indeling van de groepjes hangt af van de sport en de ingevulde vragenlijst, dit scheelt dus per individu. Ondanks dat je de sessies in een groepje volgt, is er zo toch voldoende aandacht voor iedereen. Tijdens de sessies is er ruimte voor:

  • Educatie op gebied van doelen stellen
  • Delen van ervaringen
  • Persoonlijke doelstellingen
  • Sociale contacten
  • Fun

Geef je hieronder op en vermeld bij de opmerkingen welke sport je wilt gaan doen.

Individual Training

Tarief 40,– euro per uur, voorlopig laag tarief in het kader van de opleiding van Marit.

Wil jij een traject op maat? Dan kun je een volledig mentaal begeleidingstraject volgen bij Mental Building. Het traject Individual Building is gericht op de individu en is er specifiek voor de sporter. Wil jij mentaal sterk worden of heb je een specifieke hulpvraag waar je niet  aan uitkomt? Dan is dit traject wellicht iets voor jou. Een individual building traject bestaat gemiddeld uit 10 contactmomenten(inclusief intakegesprek). Een contactmoment duurt gemiddeld één uur. Tijdens deze contactmomenten worden mentale vaardigheden aangeleerd en worden er handvatten aangereikt om een vaardigheid te kunnen trainen. Mentale vaardigheden die voorbij kunnen komen zijn onder andere: het stellen van doelen, visualisatie, zelfspraak en spanningsregulatie. Ten slotte wordt er gekeken hoe deze mentale vaardigheden kunnen worden verweven in jouw sportsituatie.

In het kader van mijn studie, Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog, mag ik op dit moment een mentaal begeleidingstraject aanbieden voor een lager tarief. Pak dus je kans, samen op naar de mentale top!

Naam

Adres

Woonplaats

Uw email

Telefoonnummer

Opgeven voor
Vragenlijst 'DOELEN STELLEN' gratis
Online begeleiding 15,00 euro
Small group training 20,-- euro
Individuel Training 40,-- euro per uur

Nieuwsbrief
Stuur mij de nieuwsbrief van Vrouwsportief

Opmerkingen/vragen

captcha

0 Comments

Leave a reply

CONTACT

Je kan ons mailen .

Sending

Copyright © Vrouwsportief. All rights reserved.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account