Fitness

Fitnessen in een sportschool kan voor veel vrouwen een hoge drempel zijn. Vaak voelen ze zich niet op hun gemak door de ervaren personen om hun heen. Veel vrouwen voelen zich in de sportschool bekeken. Wij geven je enkele tips om over de drempel te stappen en te fitnessen in een sportschool. Daarnaast leggen we je een paar leuke, makkelijke oefeningen uit.

Yoga

Yoga is een sport voor zowel mannen als vrouwen, desondanks zie je dat meer vrouwen de sport beoefenen dan mannen. Wij leren je graag dingen over yoga die jij nog niet wist.

Dansen

Er bestaan veel verschillende soorten dans die je kunt beoefenen. Wij behandelen daarom de dansstijlen die onder de vrouwen erg geliefd zijn. Wellicht zit er wel een dans bij die helemaal bij jou past!

Boksen

Boksen is een erg stoere sport, je moet dan ook wel tegen een stootje kunnen wil je deze sport beoefenen. Boksen voor vrouwen verloopt echter wel iets anders dan boksen voor mannen. Wij leggen je dit allemaal uit.

Spinning

Deze intensieve sport wisselt af tussen oefeningen om je uithoudingsvermogen te verbeteren, meer kracht te ontwikkelen en je vetverbranding te stimuleren. Op onze pagina over spinning kom je meer te weten over deze sport.

Pilates

Wil jij graag je flexibiliteit, lichaamsbalans en core strength vergroten? Dan is pilates wellicht dé sport voor jou! Lees in deze blog wat pilates precies is en hoe je de sport uitoefent.

Zumba

Deze sport is een intensieve danssport die je meestal in groepslessen kunt volgen. Echter hoef je hiervoor niet eens te kunnen dansen en heb je ook geen partner nodig. De choreografie is erg eenvoudig, dus ook jij (zonder danservaring) kan deze sport uitoefenen!

Vrouwsportief-bodybuilding
  • Contact & samenwerken