Sport

Fit blijven is erg belangrijk voor onze eigen gezondheid. Het is daarom zo belangrijk dat we genoeg bewegen. Veel mensen denken dat sporten niet leuk is, maar dat is zeker niet waar! Het is belangrijk dat je een sport kiest die goed bij jou aansluit, daarom hebben wij verschillende sporten gepakt en besproken in onze blogs. Op deze manier kom jij iets meer te weten over de sport en wie weet is het wel dé sport voor jou!

Voeding

Naast voldoende beweging is een goede voeding cruciaal voor een gezond lichaam. Weet jij eigenlijk wel wat je aan voeding nodig hebt? Vrouwen hebben namelijk andere voeding nodig dan mannen om hun lichaam optimaal gezond te houden. Wist je dat bijna elke vrouw een tekort aan ijzer heeft? Lees onze blogs over voeding om op de hoogte te blijven van passende voeding en alles wat ermee te maken heeft.

Mind

Als je niet lekker in je vel zit dan heeft sporten en een goede voeding weinig invloed op jouw leven. Het is belangrijk dat je de wereld eerst door een roze bril ziet! Wanneer jij constant negatief denkt dan zul je nooit dichter bij een positieve mindset komen. Wil je te weten komen hoe je wel tot een positieve mindset zult geraken? Neem dan even een kijkje onder de categorie Mind en begin vandaag nog met een positieve mindset!

  • Contact & samenwerken